Publishers' Catalogues



ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Publisher Last update No. of titles catalogued
Bacchilega01/04/201916
Baldini24/10/20132
Baldini&Castoldi18/01/2022814
Bandecchi & Vivaldi07/04/2021127
Barbieri Selvaggi04/04/20195
Barbieri17/02/202129
M. Baroni29/08/2018277
Bastogi15/12/2021434
BE-MA14/01/2013114
Belforte05/10/202188
Bellaterra14/05/2021225
Bellavite20/01/2021122
Belriguardo29/04/201020
Betti12/05/2020184
Bibliografica12/01/2022545
Bibliopolis05/10/2020502
Biblioteca apostolica vaticana26/01/2022298
Biblioteca del Cenide03/11/202028
Biblioteca dell'immagine27/05/202063
Biblioteca di via Senato10/09/200920
Bibliotheca culinaria02/04/201313
Bibliotheca minima28/02/201118
Biblos25/01/202276
Bolaffi09/11/201031
Bolis13/04/2017142
Bollati Boringhieri10/01/20221228
Bompiani10/12/20212308
Bonacci22/07/2016251
Bonanno25/02/2021748
S. Bonnard07/02/2019115
Bonsignori24/03/2021167
Book12/05/2020404
BookSprint08/04/20142
U. Bozzi28/10/201944
G. Bretschneider25/01/2022688
Bruno22/12/20171
Brunolibri05/07/20073
Buffetti01/08/2014205
Bulgarini25/03/20099
Bulzoni13/09/20212596