Publishers' Catalogues



ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Publisher Last update No. of titles catalogued
Bacchilega01/04/201916
Baldini24/10/20132
Baldini&Castoldi31/05/2021814
Bandecchi & Vivaldi07/04/2021127
Barbieri Selvaggi04/04/20195
Barbieri17/02/202129
M. Baroni29/08/2018277
Bastogi08/10/2020434
BE-MA14/01/2013114
Belforte18/06/202188
Bellaterra14/05/2021225
Bellavite20/01/2021122
Belriguardo29/04/201020
Betti12/05/2020184
Bibliografica10/06/2021544
Bibliopolis05/10/2020502
Biblioteca apostolica vaticana11/06/2021294
Biblioteca del Cenide03/11/202028
Biblioteca dell'immagine27/05/202063
Biblioteca di via Senato10/09/200920
Bibliotheca culinaria02/04/201313
Bibliotheca minima28/02/201118
Biblos19/04/201976
Bolaffi09/11/201031
Bolis13/04/2017142
Bollati Boringhieri08/06/20211228
Bompiani10/03/20212308
Bonacci22/07/2016251
Bonanno25/02/2021748
S. Bonnard07/02/2019115
Bonsignori24/03/2021167
Book12/05/2020404
BookSprint08/04/20142
U. Bozzi28/10/201944
G. Bretschneider08/06/2021684
Bruno22/12/20171
Brunolibri05/07/20073
Buffetti01/08/2014205
Bulgarini25/03/20099
Bulzoni16/03/20212596