Publishers' Catalogues



ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Publisher Last update No. of titles catalogued
Baldini24/10/20132
Baldini&Castoldi08/01/2018814
Bandecchi & Vivaldi26/11/2018122
Barbieri Selvaggi09/10/20135
M. Baroni29/08/2018277
Bastogi20/01/2017434
BE-MA14/01/2013114
Bellaterra29/05/2018231
Bellavite02/10/2018122
Belriguardo29/04/201020
Betti07/09/2018183
Bibliografica03/08/2018544
Bibliopolis02/10/2018501
Biblioteca apostolica vaticana13/12/2018283
Biblioteca del Cenide06/02/201728
Biblioteca dell'immagine20/01/201763
Biblioteca di via Senato10/09/200920
Bibliotheca culinaria02/04/201313
Bibliotheca minima28/02/201118
Biblos10/12/201576
Bolaffi09/11/201031
Bolis13/04/2017142
Bollati Boringhieri14/12/20181222
Bompiani30/11/20182307
Bonacci22/07/2016251
Bonanno31/05/2017748
S. Bonnard20/01/2017115
Bonsignori20/01/2017167
Book05/02/2018402
U. Bozzi29/10/201842
G. Bretschneider14/12/2018660
Bruno22/12/20171
Buffetti01/08/2014205
Bulgarini25/03/20099
Bulzoni07/12/20172596